ONZE DIENSTEN

Naast het behalen van het rijbewijs kunt u ook bij ons terecht voor een opfriscursus of een rijtest voor het verlengen van het rijbewijs

Rijles

Je kunt uiteraard bij ons terecht voor het nemen van rijles. De rijlessen duren steeds 1,5 uur mits anders is afgesproken.

Het plannen van rijles doe je zelf in de Rijbewijs App waar je in de agenda van de instructeur je lessen reserveert, 

Klassikale Theoriecursus

De theoretische kennis in huis hebben is de basis van het autorijden. Theorie is en blijft voor veel leerlingen lastig. Je kunt naast de online theorie bij ons ook een klassikale cursus volgen, Deze kost €75 per persoon (theorie examen kan je zelf reserveren of via de rijschool)

Rijtest na medische keuring

Je heeft de leeftijd bereikt voor een medische keurig of moet bij het CBR een afspraak maken voor een rijtest. Je kunt een afspraak met ons maken voor een rijtest inclusief huur lesauto. Dit kost €195 

Daarnaast is het mogelijk om voor de rijtest nog extra rijlessen nemen.

Stage voor rijinstructeur in opleiding

Je bent op zoek naar een stageplek voor het afronden voor je rijinstructeurs opleiding. Wij begeleiden je naar je naar je laatste examen, Voor €650 loop je de  40 uur stage en krijg je de lesauto mee naar je examen.

Indien gewenst kan je met de instructeur nog extra lesuren maken om je lesplan compleet je maken (meerprijs).

Galerij

De laatst geslaagde leerlingen

© Copyright. Alle rechten voorbehouden.

We hebben je toestemming nodig om de vertalingen te laden

Om de inhoud van de website te vertalen gebruiken we een externe dienstverlener, die mogelijk gegevens over je activiteiten verzamelt. Lees het privacybeleid van de dienst en accepteer dit, om de vertalingen te bekijken.